Kimbino
Kimbino

Kozarec - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Kozarec

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Kozarec! Kozarec po akcijski ceni se nahaja v 11 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek Kozarec po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Mercator, Tuš, E.leclerc in Mömax. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec April najdete največja znižanja!

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Kozarec in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.