Kimbino
Kimbino

Jagode - Razprodaje, ponudbe in cene

Jagode v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Jagode

Jagode po najboljši ceni? Znašli ste se na pravem mestu! Iskani izdelek se trenutno nahaja v 11 katalogih. Prebrskajte jih da najdete tudi druge ugodne ponudbe vaših najljubših dobrin. Iskanje najboljših cen še nikoli ni bilo tako enostavno kakor je s Kimbino.si.

Izdelek Jagode lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Tuš, Kalia in Jager. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Jagode in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!