Kimbino
Kimbino

Cesen - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Cesen

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Cesen! Cesen po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt Cesen lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Mercator, Bauhaus, Tupperware in Hofer. Znižanja so trenutno na voljo v: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Marec najdete največja znižanja!

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Cesen pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.