Kimbino
Kimbino

Majoneza - Razprodaje, ponudbe in cene

Majoneza v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Majoneza

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Majoneza vam je na voljo po najboljši ceni v 6 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Izdelek Majoneza lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Mercator, Tuš in Jager. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Julij najdete največja znižanja!

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Majoneza in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!