Kimbino
Kimbino

Živila

Zbrali smo najnovejšem, najboljše ugodnosti in letake vaših najljubših prodajnih enot iz kategorije Živila. Kimbino vam pomaga hitro in enostavno najti kupčije, s čimer boste pri vaših nakupih prihranili ogromno.
Najbolj priljubljeni trgovci so Eurospin, Hofer, Spar, Lidl, Tuš, Mercator, Jager, E.leclerc, Bofrost in Ahac, ampak tukaj boste našli tudi številne druge.

V veselje nam je, da vam lahko pomagamo z vašimi nakupi. V tem oddelku so vam na voljo spletni letaki. Prelistajte najnovejše

Nimte časa da spremljate vse najnovejše kataloge? Popolnima vas razumemo! Zato smo za vas razvili tudi mobilno aplikacijo Kimbino ki vas redno obvesti o novih ponudbah, s čimer boste o vseh popustih vedo ostali na tekočem.
Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali Kimbino. Tako lahko pozabimo na papirnate letake, kateri nam, kadar jih potrebujemo, nikoli niso pri roki. S Kimbinom imate vse kataloge, ter informacije iz kategorije Živila na, voljo 24/7 - hkrati pa tudi zmanjšate papirne odpadke, ki jih bi letaki povzročili. Odlično, kajne?
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.