false
Kimbino
Kimbino

Pita - Razprodaje, ponudbe in cene

Pita

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Pita! Pita po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt Pita lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Spar, Mercator, E.leclerc in Kalia. Znižanja so trenutno na voljo v: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Pita pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.