Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Talna obloga - Razprodaje, ponudbe in cene

Talna obloga

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: talna obloga! Talna obloga po akcijski ceni se nahaja v 1 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt talna obloga lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: M tehnika in Rutar. Znižanja so trenutno na voljo v: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Talna obloga in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.