Kimbino
Kimbino

Štruklji - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Štruklji

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Štruklji! Štruklji po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Štruklji lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl in Mercator. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Štruklji pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.