Tonik - Razprodaje, ponudbe in cene

Tonik

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: tonik! Tonik po akcijski ceni se nahaja v 6 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt tonik lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: DM Drogerie Markt, Müller, Avon, Oriflame in Tuš drogerija. Znižanja so trenutno na voljo v:

Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte. Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Oktober najdete največja znižanja!

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je tonik pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo