Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Nabodala - Razprodaje, ponudbe in cene

Nabodala

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: nabodala! Nabodala po akcijski ceni se nahaja v 1 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek nabodala lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Mercator, Tuš, E.leclerc in Rutar. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Nabodala po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.