Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Mlečni deserti - Razprodaje, ponudbe in cene

Mlečni deserti

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: mlečni deserti! Mlečni deserti po akcijski ceni se nahaja v 2 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt mlečni deserti lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Bofrost. Znižanja so trenutno na voljo v: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Mlečni deserti po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.