Kimbino
Kimbino

Mehčalec - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Mehčalec

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Mehčalec! Mehčalec po akcijski ceni se nahaja v 8 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt Mehčalec lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Spar, Mercator, Tuš in Jager. Znižanja so trenutno na voljo v: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Mehčalec pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!