Kimbino
Kimbino

Korencek - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Korencek

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Korencek! Korencek po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Korencek lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, M tehnika in Bofrost. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Korencek pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.