Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Kitajsko zelje - Razprodaje, ponudbe in cene

Kitajsko zelje

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: kitajsko zelje! Kitajsko zelje po akcijski ceni se nahaja v 0 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt kitajsko zelje lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Bauhaus. Znižanja so trenutno na voljo v: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Kitajsko zelje in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.