Kimbino
Kimbino

Kefir - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Kefir

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Kefir vam je na voljo po najboljši ceni v 4 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Prodajalne ki imajo izdelek Kefir po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Spar, Mercator, Tuš in Eurospin. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Kefir po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.