Kimbino
Kimbino

Instant kava - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Instant kava

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Instant kava! Instant kava po akcijski ceni se nahaja v 4 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Instant kava lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Tuš, E.leclerc in Kompas. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Instant kava po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.