Kimbino
Kimbino

Grški jogurt - Razprodaje, ponudbe in cene

Grški jogurt

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Grški jogurt! Grški jogurt po akcijski ceni se nahaja v 1 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt Grški jogurt lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Spar in Tuš. Znižanja so trenutno na voljo v: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Grški jogurt in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.