Grozdje - Razprodaje, ponudbe in cene

Grozdje

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: grozdje! Grozdje po akcijski ceni se nahaja v 5 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt grozdje lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Spar, Mercator, Eurospin in Jager. Znižanja so trenutno na voljo v:

Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen. Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Oktober najdete največja znižanja!

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Grozdje in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo