Kimbino
Kimbino

Gobice BLACK FRIDAY 2023 | Akcija | Črni Petek

Gobice

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Gobice! Gobice po akcijski ceni se nahaja v 6 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek Gobice po akcijski ceni, se nahajajo tukaj DM Drogerie Markt, Müller, TEDi, Ahac in Inter Diskont. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec December najdete največja znižanja!

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Gobice in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.