Kimbino
Kimbino

Flips - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Flips

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Flips! Flips po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek Flips po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Mercator in Tuš. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Flips in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!