Jakna - Razprodaje, ponudbe in cene

Jakna

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: jakna! Jakna po akcijski ceni se nahaja v 7 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek jakna lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Hervis, NKD, Bonprix, Intersport in Hofer. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih:

Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca. Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Jakna po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo