Vedro - Razprodaje, ponudbe in cene

Vedro

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: vedro! Vedro po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.
Za produkt vedro lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Spar, E.leclerc, Bauhaus, Makita in Pikapolonica. Znižanja so trenutno na voljo v:
Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.
Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!
Vedro po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo