Podloga - Razprodaje, ponudbe in cene

Podloga

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: podloga! Podloga po akcijski ceni se nahaja v 8 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek podloga po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Spar, JYSK, Pikapolonica in Bonprix. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih:

Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte. Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Podloga in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo