Kimbino
Kimbino

Lak - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Lak

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Lak vam je na voljo po najboljši ceni v 9 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Prodajalne ki imajo izdelek Lak po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Kalia, Müller, Bauhaus in Jager. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Lak po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.