Indukcijska plošča - Razprodaje, ponudbe in cene

Indukcijska plošča

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: indukcijska plošča! Indukcijska plošča po akcijski ceni se nahaja v 2 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt indukcijska plošča lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Bela plus in Gorenje. Znižanja so trenutno na voljo v:

Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte. Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Indukcijska plošča po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo