Kimbino
Kimbino

Disk - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Disk

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Disk vam je na voljo po najboljši ceni v 5 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Izdelek Disk lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Spar, E.leclerc, Merkur, Harvey Norman in Inter Diskont. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Disk in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!