Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Bencinska kosa - Razprodaje, ponudbe in cene

Bencinska kosa

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: bencinska kosa! Bencinska kosa po akcijski ceni se nahaja v 0 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek bencinska kosa po akcijski ceni, se nahajajo tukaj M tehnika. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je bencinska kosa pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.