Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Trenirka - Razprodaje, ponudbe in cene

Trenirka

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: trenirka! Trenirka po akcijski ceni se nahaja v 0 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt trenirka lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl in E.leclerc. Znižanja so trenutno na voljo v: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Oktober najdete največja znižanja!

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Trenirka po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.