Kimbino
Kimbino

Tekoče milo - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Tekoče milo

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Tekoče milo! Tekoče milo po akcijski ceni se nahaja v 6 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek Tekoče milo po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Spar, Mercator, Eurospin in Tuš drogerija. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Tekoče milo pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!