Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Maskara - Razprodaje, ponudbe in cene

Maskara

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Maskara! Maskara po akcijski ceni se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt Maskara lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: DM Drogerie Markt, Müller, Avon in Oriflame. Znižanja so trenutno na voljo v: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Maskara in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.