Kimbino
Kimbino

Krtaca - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Krtaca

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Krtaca vam je na voljo po najboljši ceni v 9 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Za produkt Krtaca lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Spar, Mercator, E.leclerc in Müller. Znižanja so trenutno na voljo v: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Krtaca po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.