Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Brisača - Razprodaje, ponudbe in cene

Brisača

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Brisača! Brisača po akcijski ceni se nahaja v 6 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt Brisača lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Spar, JYSK, Tupperware, Mömax in Pepco. Znižanja so trenutno na voljo v: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Oktober najdete največja znižanja!

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Brisača in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.