Kimbino
Kimbino

Oblačila, obutev in šport

V naboru Oblačila, obutev in šport se nahajajo najnovejše ponudbe in katalogi vaših najljubših trgovcev iz Slovenije, kateri vam vedno nudijo najboljše popuste.
Najbolj priljubljeni trgovci so Kik, H&M, C&A, Takko, NKD, Mana, ABOUT YOU, Bonprix, Hervis in Modiana, ampak tukaj boste našli tudi številne druge.

V veselje nam je, da vam lahko pomagamo z vašimi nakupi. V tem oddelku so vam na voljo spletni letaki. Prelistajte najnovejše

Če bi želeli ostati obveščeni o novostih v ponudbi vaših najljubših trgovcev, vas vabimo, da si naložite našo aplikacijo Kimbino, saj boste preko le-te prejemali obvestila o novih letakih. Odslej boste tako zlahka sledili prav vsem popustom!
Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali Kimbino. Tako lahko pozabimo na papirnate letake, kateri nam, kadar jih potrebujemo, nikoli niso pri roki. S Kimbinom imate vse kataloge, ter informacije iz kategorije Oblačila, obutev in šport na, voljo 24/7 - hkrati pa tudi zmanjšate papirne odpadke, ki jih bi letaki povzročili. Odlično, kajne?
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.