Kimbino
Kimbino

Dom in vrt

Zbrali smo najnovejšem, najboljše ugodnosti in letake vaših najljubših prodajnih enot iz kategorije Dom in vrt. Kimbino vam pomaga hitro in enostavno najti kupčije, s čimer boste pri vaših nakupih prihranili ogromno.
Ne pozabite na priljubljene znamke, kot so na primer Bauhaus, Kalia, OBI, Živex, JYSK, Mömax, XXXL Lesnina, IKEA, Harvey Norman in Dipo in še mnoge druge.

Če vas zanimajo najpopularnejše ponudbe v vaši okolici, lahko izberete iz seznama najbolj priljubljenih lokacij: Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje in Velenje. Če na senamu niste našli vašega kraja, ga lahko ročno vnesete zgoraj na desni strani naslova.
Če vas zanimajo najnovejši popusti in letaki iz vašega kraja ali mesta, si ji lahko ogledate tako, da vpišete ime mesta v zgornjem levem kotu te strani. Lahko pa tudi izberete iz seznama: Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje in Velenje.

Nimte časa da spremljate vse najnovejše kataloge? Popolnima vas razumemo! Zato smo za vas razvili tudi mobilno aplikacijo Kimbino ki vas redno obvesti o novih ponudbah, s čimer boste o vseh popustih vedo ostali na tekočem.
Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali Kimbino. Tako lahko pozabimo na papirnate letake, kateri nam, kadar jih potrebujemo, nikoli niso pri roki. S Kimbinom imate vse kataloge, ter informacije iz kategorije Dom in vrt na, voljo 24/7 - hkrati pa tudi zmanjšate papirne odpadke, ki jih bi letaki povzročili. Odlično, kajne?
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.