Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Tuš drogerija
3/5

Tuš drogerija katalog od 17.04.2024 → aktualna ponudba

Tuš drogerija katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Tuš drogerija! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Tuš drogerija Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!
Trgovine Tuš drogerija redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 01.04.2024? izveste lahko tukaj.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo DM Drogerie Markt, Müller, Avon, Oriflame in Notino?

Če niste uspeli najti kar ste želeli, obiščite še uradno spletno stran prodajalne tusdrogerija.si - tam boste našli poln nabor njihove ponudbe.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin Tuš drogerija je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Posebne ponudbe trgovin Tuš drogerija so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika

Iskanje
Kimbino
Logotip Tuš drogerija

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.