Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Sonček
3/5

Sonček katalog od od petka 08.03.2024 | aktualna ponudba, letaki

Sonček katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Sonček. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
V trgovinah Sonček je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili.
Prodajalne Sonček redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 01.04.2024? Poglejte si tukaj!
Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje! So največji tekmeci trgovin Sonček.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno sonchek.com na njihovi spletni strani.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Sonček.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Sonček, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Sonček ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Pivo
Sladoled
Voda
Sadje
Sol
Torba
Plasc
Kopalni plasc
Kapučino
Cvetje
Penina
Ajda
Prigrizki
Bazen
Steklenica
Brisača

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Sonček

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.