Logotip OVS
3/5

OVS katalog od 01.06. - 30.06.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

OVS katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine OVS so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.
V trgovinah OVS je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili.
Prodajalne OVS redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 01.06.2023? Poglejte si tukaj!
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko?

Če niste uspeli najti kar ste želeli, obiščite še uradno spletno stran prodajalne ovsfashion.com - tam boste našli poln nabor njihove ponudbe.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin OVS si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!
Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln OVS ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin OVS več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne OVS. Vaš Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.