Logotip Matsport
3/5

Matsport katalog od 06.03. - 31.12.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Matsport katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Matsport so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.
Med kupci so trgovine Matsport znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.
Trgovine Matsport redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 06.03.2023? izveste lahko tukaj.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Europark, Zoohit?

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na matsport.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Matsport si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!
Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Matsport na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Matsport? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Matsport.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.