Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Mana
3/5

Mana katalog 10.04. - 17.04.2024 | Popusti in akcije Slovenija

Mana katalog - popusti in akcije

Mana katalog

3/5
Actual brochure

Novi Mana katalogi izidejo nekajkrat letno in so veljavni različno dolgo časa. V njih lahko kupci izvejo za najnovejše akcije, ki jih ponuja trgovina in ponujene popuste, recimo Mana outlet in Mana popust 70% na izbran izdelek, ki ga izkoristijo pri naslednjem nakupu. Mana katalog, ki je trenutno aktualen 10.04.2024 - 17.04.2024 si lahko ogledate tukaj.

 

O trgovini Mana

Shop

Trgovine Mana svojim kupcem ponujajo oblačila, zaradi česar jih uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport. Podobni ponudniki z oblačili so Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Takko in C&A.

Mana trgovine z oblačili so razpršene po celotni Sloveniji. Številne trgovine lahko najdete v Ljubljani, Mariboru ter tri v Celju, kjer je tudi sedež podjetja, drugače pa so te kupcem na voljo tudi v Beltincih, Nazarju, Tolminu, Sežani, Žirih, ter drugih malo manjših krajih. Delovni čas se razlikuje od vsake poslovalnice, informacije glede njihovih odpiralnih časov pa lahko najdete na njihovi spletni strani mana.eu. Večinoma so odprte od ponedeljka do petka, od 8:00 do 19:00, ter v soboto od 8:00 do 12:00.

Nedavno so odprli tudi Mana spletno trgovino na mana.eu preko katere lahko stranke hitro in enostavno naročajo izdelke iz njihove široke ponudbe. Mana Slovenija omogoča brezplačen prevzem blaga v vseh trgovinah Mana. Poštnina pa je prav tako brezplačna, če vaše naročilo presega vrednost 30 eurov. Sicer pa ta stane 4,99 eura. Naročilo lahko plačate na več načinov: s plačilno kartico, po predračunu ali pa po povzetju.

Mana ponudba

Assortment

Mana akcije ponujajo ugodna, udobna in moderna oblačila za celotno družino. Mana svojo ponudbo deli v oblačila za ženske, moške, dečke, deklice in dojenčke.

Oblačila za dojenčke so na voljo od najmanjših številk velikosti 62 (2-3 mesece) pa vse do številke 86 (12-18 mesecev). V Mani boste našli ljubke pajacke z različnimi vzorci in v različnih barvah, bombažne majice, hlačke, nogavičke in celo slinčke. 

Za otroke so na voljo oblačila do 14. leta starosti, sicer pa največji del ponudbe trgovine Mana obsegajo oblačila za ženske. Mana je znana po nizkih cenah, ki pa ne pomenijo tudi slabše kvalitete oblačil. Prav tako so oblačila znana po tem, da sledijo sodobnim modnim trendom in jih lahko nosi vsak posameznik, ki želi izgledati urejeno in moderno. Ženske lahko v trgovinah Mana izbirajo med široko ponudbo ženskih majic, pletenin, puloverjev, hlač, kril, bund, jaken in plaščev. V trgovini lahko pobrskate celo med kvalitetnim spodnjim perilom za moške, ženske in otroke, ter simpatičnim izborom pižam in nogavic. Pri Mani se prav tako zavedajo kako težko najdejo ustrezna oblačila nosečnice, zaradi česar je poseben oddelek njihove trgovine namenjen tudi njim. Nosečnice lahko v Mani kupijo posebne nosečniške hlače in majice, ki bodo to posebno obdobje njihovega življenja naredile bolj prijetno in udobno.

Strastni lovci na posebne ugodnosti in popuste, pa lahko o aktualnih Mana akcijah poizvedejo na njihovi uradni spletni strani ali pa prelistajo Manine najnovejše kataloge. Mana katalog, v katerem boste našli tudi izdelke s popusti in posebne akcije, si je zares vredno ogledati.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si.Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Majica
Bluza
Brezrokavnik
Jakna
Hlace
Obleka
Srajca
Tunika

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Iskanje
Kimbino
Logotip Mana

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.