Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Makita. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Ker imajo v trgovinah Makita zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Megadom, Mömax?

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.makita.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Makita in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo. Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Makita ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Črni Petek in Makita

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Makita! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Makita!
Zadnji letak, Makita - Katalog orodja 2019/2020, velja od 01.07.2019 - 31.01.2020. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Makita. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.