Logotip Makita
3/5

Makita katalog od 01.06. - 31.07.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Makita katalog

Makita katalog vam ponuja izjemno izbiro profesionalnega orodja za obnovo doma

3/5
Actual brochure

Makita je eno izmed vodilnih podjetji pri prodaji profesionalnega orodja za urejanje doma in okolice. 

Makita katalogi izhajajo le enkrat na leto in vključujejo izjemen nabor orodja. Poleg tega izhajajo še Makita sezonski katalogi, ki so prilagojeni delu doma ob različnih letnih časih. V slednji je tako predstavljena le ožja ponudba izdelkov čeprav so vsi njihovi izdelki na voljo kupcem v kateremkoli letnem času. 

Vsi Makita katalogi veljajo po celotni Sloveniji. Za nameček pa izdajajo še posebno izdajo kataloga, ki potencialnim kupcem predstavi novo orodje v ponudbi. 

Aktualni letak, ki velja med 01.06.2023 - 31.07.2023 lahko najdete tukaj.  

O podjetju Makita

Shop

Slovenskem trgu se je MAKITA predstavila šele leta 2011 z novoustanovljeno družbo Makita d.o.o. Slovenci smo bili sicer že pred tem dobro seznanjeni s kvaliteto njihovega orodja, vendar to pred 2011 ni bilo na voljo direktno od proizvajalca ampak le preko posrednikov. Preden se je Makita preselila v Slovenijo je imela sedež v Avstriji, vendar se je vodstvo, ki ima sedež na Japonskem, odločilo, da je Slovenija idealna rešitev predvsem zaradi geografske lege naše države. 

Pri podjetju se ukvarjajo s prodajo  profesionalnega ročnega orodja, ki se deli na več industrij kot so kovinska, lesna, gradbena industrija, orodja za delo na vrtu, v gozdu doma. Poleg tega pri podjetju še poskrbijo za vse dodatke in opremo, ki bi jo morda potrebovali.

V podjetju so zelo energetsko naravnani in svoje izdelke proizvajajo le z energetsko varčnimi proizvodni postopki. Poleg tega uporabljajo okolju neškodljive materiale.

Makita prodajna in servisna mesta najdete v večih mestih po Sloveniji. 

Odpiralni čas Makita trgovin in servisnih mest je med 08.00 - 16.00 do petka. Ob vikendih in praznikih so trgovine zaprte. Izdelke Makita sicer prodaja veliko različnih trgovin, kar pomeni, da se odpiralni čas lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Makita v vašem okolišu najdete tukaj.

Makita si trg deli s konkurenti kot so Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Rutar. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Več o podjetju Makita si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani makita.si

Izjemna kakovost in nadzor kakovosti orodja

Assortment

Podjetje Makita zagotovo spada med ene izmed najbolj izkušenih in profesionalnih izdelovalcev in prodajalcev orodja na svetu. Predvsem veljajo za enega izmed vodilnih na področju proizvodnje orodja, ki se napaja s pomočjo prenosnih akumulatorjev oziroma baterij. 

V ponudbi imajo več kot 1000 različnih modelov orodja, skupno pa ga letno proizvedejo več kot 10 milijonov kosov. Proizvodnja orodja poteka v več državah po svetu. Proizvodne obrate tako najdemo predvsem na Japonskem, Kitajskem, v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, Romuniji, Braziliji in Nemčiji. 

Pri podjetju prisegajo na visoko kvaliteto svojega orodja, zato so prav vse komponente skrbno izbrane, istočasno pa za dodatno kvaliteto poskrbi še notranji nadzor kakovosti. Čisto vsako orodje je testirano v skladu z ISO 9001:2000 standardom, kar pomeni, da proizvodnje nedelujoče orodje ne more zapustiti.  

Vse modele orodja najdete v najnovejšem Makita 2023 katalogu Junij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.