Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Lisca
3/5

Lisca katalog od 01.04. - 30.04.2024 | aktualna ponudba, letaki

Lisca katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Lisca so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.
Med kupci so trgovine Lisca znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.
Prodajalne Lisca redno predstavljajo nove izdelke in imajo mnogo rednih znižanj. Kaj lahko pri njih kupite po odličnih cenah od 01.04.2024? Poglejte si tukaj!
Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na lisca.si.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin Lisca enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Lisca? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Lisca.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Iskanje
Kimbino
Logotip Lisca

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.