Kuponko katalogi

Katalogi Kuponko izidejo nekajkrat letno in veljajo od enega do dveh mesecev. V katalogih je predstavljena aktualna top ponudba tistega meseca. V njih lahko najdete izbor različnih storitev ali izdelkov za katere vam Kuponko ponuja kupone z znižanji. Poleg fotografije ponudbe lahko vidite originalno ceno izdelka ali storitve, ter za koliko procentov vam Kuponkotov kupon omogoča znižanje. 

Najnovejši Kuponko katalog, ki je veljaven 05.04.2021 - 20.04.2021 lahko vidite tukaj.

O spletni trgovini Kuponko

Kot vam pove že ime tega spletnega portala – Kuponko, gre za podjetje, ki vam ponuja kupone za popuste v različnih višinah pri storitvah različnih ponudnikov in izdelkov. Trgovino uvrščamo v kategorijo Drugo, v kateri lahko prav tako najdete Akvonij, Baby center, Europark, Kompas, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi, Tupperware in Zoohit.

Če želite kupiti kupon, morate na njihovi spletni strani najprej opraviti registracijo. Kuponko nima fizičnih trgovin, celoten nakup pa poteka »online« oz. na spletu. Ponujajo tudi možnost, da za nakup plačate fizično in sicer na enem od njihovih prodajnih mest: Pošte Slovenije, OMV, Petrol bencinskih servisih ... V kolikor potrebujete njihovo pomoč so svojim strankam na voljo preko elektronske pošte ali telefona. 

V primeru, da na Kuponko »online« oz. njihovi spletni strani www.kuponko.si, kupite kupon za storitev, morate vedeti, da so kuponi veljavni takoj. Na njem pa vam piše, če morate ponudnika storitev predhodno obvestiti o svojem prihodu ali pa če morate opraviti rezervacijo. Na kuponu so napisani tudi kontaktni podatki ponudnika ter veljavnost kupona. Če boste preko strani Kuponko kupili izdelek, pa boste morali podati vse podatke o prejemniku. 

Kuponko je odličen način, da vašo celo družino popeljete v terme, morje ali na različne izlete, brez da bi za to trpela vaša denarnica. Dobra stran strani je prav tako ta, da vas lahko s svojimi ponudbami prijetno presenetijo in vas spodbudijo, da poizkusite stvari, ki se jih sicer nikoli ne bi lotili. Svoje prijatelje ali družino lahko peljete na izlet v dolino reke Soče in si privoščite zabavno izkušnjo z raftingom na katerega npr. prej niti pomislili ne bi. Če nimate ideje kam bi šli na morje ali katere terme izbrati v času otrokovih počitnic, je Kuponko odličen kraj, kjer lahko to raziščete.

Kuponko ponudba

Kot smo že omenili, ponuja Kuponko velik izbor storitev pri različnih storitvenih izvajalcih. Ponujajo kupone za popuste pri različnih restavracijah, okušanja vin, kupone za masaže, terme in Welness razvajanja. Prav tako pa kupone, ki se tičejo vašega doma in avtomobila, različne izobraževalne tečaje, kot so npr. tečaji tujih jezikov, tečaji ličenja, tečaji masaže ter tudi kupone za znižanja vstopnic in športnih storitev, kot so npr. tečaji jadralnega padalstva, adrenalinski parki, ure jahanja in tečaji joge. 

Njihova ponudba vključuje tudi turistične storitve, saj ponujajo kupone za znižanja pri nakupu namestitve v različnih hotelih in apartmajih v Sloveniji in izven nje. Kot smo že omenili, ponuja Kuponko velik izbor kuponov za obis term po celotni Sloveniji, poleti pa boste našli veliko kuponov za nastanitve na hrvaški obali. Na tem področju se vam še posebej izplača preveriti zadnje minute, torej ponudbe, ki jim bo vsak čas potekel čas veljavnosti.

Če se vedno znajdete v zagati, ko ne veste s čim bi obdarili vaše bližnje in bi pri nakupu darila radi tudi malo prihranili, vam svetujemo, da preverite Kuponko ponudbo in svojim dragim kupite darilni kupon. Posebnost teh kuponov je ta, da na njih ni napisane cene, prav tako pa ne za koliko odstotkov je bila ponudba znižana. Na takšnem kuponu bo vaš obdarjenec našel le pomembne informacije: veljavnost kupona, kontaktni podatki ter za kakšno storitev gre. 

Kuponko je tudi spletna trgovina na kateri lahko kupite znižane izdelke iz področja mode, zdravja in osebne nege, tehnologije, pripomočkov za dom in vrt ter mnogih drugih. Njihova ponudba izdelkov ima še posebej veliko izdelkov za hujšanje, pa tudi modnih dodatkov. Svetujemo vam, da njihovo celotno ponudbo preverite na njihovi spletni strani ali pa njihovih katalogih. 

Najnovejši Kuponko katalog Kuponko - Katalog  je veljaven 05.04.2021 - 20.04.2021.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.