Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Kuponko. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Med kupci so trgovine Kuponko znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.Nove akcije? Kuponko jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 16.09.2020 lahko najdete tukaj tukaj.Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Europark, Kompas, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi, Tupperware?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.kuponko.si.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Kuponko.Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Kuponko ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.