Ocena 3/5

Top ponudbe - predgled letaka Kuponko veljavnega od 22.05.2018
Top ponudbe - predgled letaka Kuponko veljavnega od 04.05.2018
Top ponudbe - predgled letaka Kuponko veljavnega od 18.04.2018
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Kuponko. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Med kupci so trgovine Kuponko znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi. Nove akcije? Kuponko jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 18.07.2019 lahko najdete tukaj tukaj. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Kompas, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi, Tupperware?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.kuponko.si.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Kuponko. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Kuponko ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Kuponko. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Kuponko. Vaš, Kimbino.