Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Jager
3/5

Jager katalog 17.04.2024 | Aktualna ponudba | Tehnika online

Jager katalog in Tehnika letak

Jager katalog je edini več-delni katalog z nizkimi cenami

3/5
Actual brochure

Trgovine Jager so slovenski javnosti znane že več let. Tudi Jager katalog obvešča kupce o akcijskih ponudbah izdelkov in znižanjih, ki bodo razveselila čisto vsak žep. Jager je ena izmed trgovin, ki se ne ukvarja le s prodajo živil, ampak s prodajo marsikaterih drugih izdelkov.

Prav zaradi tega dejstva so se pri Jagru odločili, da njihov katalog razdelijo na tri dele. Prvi del kupca obvešča o akcijskih cenah živil. Drugi del o akcijskih cenah tekstila ter tretji del predstavlja Jager tehnika katalog. Prepričajte se sami in prelistajte aktualni Jager letak, ki velja med 10.04.2024 - 16.04.2024 in ga lahko najdete tukaj.

O trgovinah Jager

Shop

Jager je eno izmed najuspešnejših slovenskih podjetij. Ustanovljeno je bilo leta 1989, kar pomeni, da je kupcem izdelek ponujalo še pred obstojem samostojne Slovenije. V začetku je šlo za zelo majhno, družinsko trgovino, ki se je uspela preleviti v zgodbo o uspehu. 

Iz štirih zaposlenih delavcev je zraslo podjetje v katerem je danes zaposlenih čez 700 oseb. K temu prispeva tudi dejstvo, da se Jager zavzema za svoje delavce in jim nudi popolno podporo, stabilnost in predvsem varnost na delovnem mestu. Njihova filozofija temelji na dejstvu, da bo prijazen trgovec poskrbel za pozitivno izkušnjo pri kupcu, zaradi česar se bo slednji rad vračal nazaj. 

Trgovine Jager so trenutno prisotne le v severozahodni Sloveniji, v mestih kot so CELJE, MELJE MB, KOSTRIVNICA, ŠENTJUR, VELENJE... Jagrov katalog, kakor tudi Jager katalog tehnika, velja za prav vse poslovalnice istočasno, kar pa ne moremo trditi za delovne čase. Le ti so zelo raznoliki in se razlikujejo od trgovine do trgovine. V glavnem trgovine obratujejo med 7:00 – 20:00, od ponedeljka do sobote, ter med 7:00 in 19:00 ob nedeljah. Za točen čas obratovanja poslovalnice v vaši bližini pa kliknite tukaj. 

Slogan trgovin Jager je: "Vedno poceni." K temu pripomore tudi vizija podjetja, kjer želijo biti znani predvsem po nizkih cenah, ki jih prinašajo predvsem lokalni izdelki. S slednjimi si v podjetju želijo spodbujati lokalni trg in rast lokalnega gospodarstva. 

Trgovine Jager si trg delijo s konkurenti kot so Lidl, Spar, Mercator, Tuš, E.leclerc, Eurospin, Bofrost, Ahac in Hofer saj vsi skupaj sodijo v kategorijo Živila

Več o trgovinah Jager si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani trgovinejager.com.

Jagrova ponudba izdelkov temelji na drugačnosti

Assortment

Trgovine Jager kupcu nudijo raznoliki izbor izdelkov. V podjetju se zavzemajo za lokalne izdelke s pridihom modernosti. Zato se vztrajno preusmerjajo v čimbolj naraven način pridelave živil. Vsa ta živila jim je uspelo strniti pod oznako "zdravo z naravo." Gre za živila, ki so bila v celoti pridelana na povsem naraven, ekološki način, brez kakršnihkoli stranskih procesov.  

Ko opazite izdelke z oznako SLOVENSKO, vedite, da kupujete 100% slovenske izdelke in s tem ne podpirate le trgovine Jager vendar celoten lokalni trg. 

Delikatesa Jager svojih lastnih izdelkov nima. V podjetju pa vztrajno sodelujejo z več različnimi poslovnimi partnerji, zato boste v delikatesi našli kakovostne produkte blagovnih znamk Kras, Z'dežele, Pohorske mesnine, Panvita, Davidov Hram, MDK, Košaki, Perutnine Ptuj, Mesnine Žerak, Loške mesnine, Wech, F. Kreiner, Košaki in še mnoge druge.

Jager se prav tako bohoti z lastno blagovno znamko JAGER. Pod to znamko sodijo raznolika živila ter svež kruh. 

Ne zamudite akcijskih cen in si oglejte ponudbo v Jager letaku - Jager katalog.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Mleko
Maslo
Sir
Jogurt
Olje
Kruh
Kava
Cokolada
Salama
Sunka
Vino
Pivo
Jabolka
Paradiznik
Spageti
Ananas
Jagode
Testenine
Cips
Riba

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Živila

Iskanje
Kimbino
Logotip Jager

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.