Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Inter Diskont
3/5

Inter Diskont Katalog 16.04.2024 → aktualna ponudba

Inter Diskont katalog

3/5
Actual brochure
Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Inter Diskont. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni.
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Inter Diskont dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Inter Diskont. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 16.04.2024.
Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: M tehnika, Merkur, Big Bang, Bela plus in Conrad.

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na interdiskont.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Inter Diskont si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Inter Diskont? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Inter Diskont.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Olje
Telefon
Disk
Adapter
Kos
Maska
Triko
Rokavice
Ocala
Baterija
Škarje za živo mejo
Orodje
Vrtna cev
Gobice
Vrtalnik
Svedri
Brusilnik
Kladivo

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Tehnika

Iskanje
Kimbino
Logotip Inter Diskont

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.