Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Inpos
3/5

Inpos katalog od 04.04. - 18.04.2024 | aktualna ponudba, letaki

Inpos katalog

INPOS katalogi – slovensko podjetje za domače mojstre

3/5
Actual brochure

INPOS mnogi poznate kot trgovino, ki se ukvarja s prodajo izdelkov za domače mojstre. Je ena izmed peščice tehničnih trgovin v Sloveniji. INPOS katalogi vsebujejo vse akcijske cene in popuste na izbrane izdelke, ter na izdelke iz redne ponudbe.

Aktualni letak, ki velja med 04.04.2024 - 18.04.2024 lahko najdete tukaj.  

INPOS katalogi izhajajo enkrat na mesec z novimi popusti in akcijami. Akcijske cene veljajo do prihoda naslednjega kataloga ali pa do odprodaje zalog. Na spletni strani Kimbino lahko najdete vse aktualne in pretekle kataloge in si s tem zagotovite, da ste neprestano v koraku z novimi akcijami.

O podjetju INPOS

Shop

INPOS je slovensko podjetje, ki mu je uspel preboj na mednarodna tržišča. SUspeh pripisujemo dejstvu, da ponujajo zelo raznovrstne izdelke, storitve in svetovanja.

Podjetje je svojo pot pričelo v Celju leta 1990. Takrat se je nahajalo na zgolj 100 m2 z le enim zaposlenim. Njihovo odlično delo je postavilo temelje na katerih podjetje stoji še danes.  

Eno izmed največjih poslanstev podjetja je zagotovo prodaja kvalitetnih tehničnih izdelkov industriji, podjetjem, obrtnikom, domačim mojstrom in končnim porabnikom. Kot pravijo pri podjetju lahko s svojimi kvalitetnimi izdelki vedno zagotavljajo kvalitetno oskrbo za končnega uporabnika.

V podjetju imajo prav tako veliko vizijo. Želijo postati največje podjetje, ki se ukvarja s prodajo tehničnega blaga v Sloveniji. 

Trgovine INPOS najdete po večjih slovenskih mestih, kot so na primer Celje, Krško, Slovenska Bistrica, Prevalje.

Odpiralni čas INPOS prodajaln je med 07.00 - 20.00 od ponedeljka do sobote ter med 07.00 - 13.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin INPOS v vašem okolišu najdete tukaj.

INPOS si trg deli s konkurenti kot so Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Rutar. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Več o podjetju INPOS si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani inpos.eu

Izjemna ponudba izdelkov in storitev za domače mojstre

Assortment

Pri podjetju INPOS ponujajo ogromen asortima izdelkov ter storitev. Med slednje sodijo: prodajni program barv in lakov, vse za vodovod in ogrevanje, metalurške izdelke, električno in ročno orodje, elektro program, program za vrt, program gospodinjstva, program delovne zaščite, gradbeni program, program kopalnic s 3D izrisom, kot tudi lesni program z optimizacijo in razrezom iveralov.

Izdelkov je preveč, da bi jih lahko naštevali, osnovne kategorije na katere pa izdelke v podjetju kategorizirajo pa so: VSE ZA DOM, PROSTI ČAS, VRT, KOPALNICE, BARVE, ELEKTRIČNO ORODJE, ROČNO ORODJE, ELEKTROINŠTALACIJE, DELOVNA ZAŠČITA, OGREVANJE IN PREZRAČEVANJE, VODOVOD, VARILNA TEHNIKA IN BRUSNI MATERIALI, VIJAKI IN OKOVJE, LESNI PROGRAM, FASADE, GRADBENI PROGRAM IN BETONSKO ŽELEZO, EMBALAŽA, ČRNA METALURGIJA ter najem in izposoja naprav - strojev, orodij in prikolic. Če iščete izdelke iz katerekoli izmed naštetih kategorij potem bo INPOS morda pravi naslov za vas.

Vse te kategorije, izdelke, storitve in še več najdete v INPOS 2024 katalogu April.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Kosilnica
Omara
Miza
Stol
Vticnica
Prha
Kos
Vaza
Sesalnik
Baterija
Bazen
Vrtna garnitura
Ležalnik
Pribor
Pribor za žar
Plinski žar
Črpalka
Paviljon
Senčnik
Košara

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Inpos

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.