Ocena 3/5

Aktualni katalog - predgled letaka GA veljavnega od 12.06.2019
Aktualni katalog - predgled letaka GA veljavnega od 14.05.2019
Aktualni katalog - predgled letaka GA veljavnega od 09.04.2019
Trgovine GA se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Izbira izdelkov v trgovinah GA je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Trgovine GA redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 18.07.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bauhaus, Dipo, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.ga.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln GA vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln GA ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin GA več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne GA. Vaš Kimbino.