S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine GA.

GA katalog vam nudi izjemno belo tehniko priznanih blagovnih znamk po konkurenčnih cenah

Trgovine GA kuhinje so vam na voljo z izjemno pestro ponudbo bele tehnike s katero lahko opremite vaš dom. Za akcijske cene vam je na voljo GA katalog, ki vam poleg slednjih nudi še dodatna znižanja na izdelke iz redne prodaje. Trgovine GA vam ponujajo tudi lagodno nakupovanje iz udobja vašega kavča, saj lahko izdelke naročite na dom kar preko njihove spletne trgovine. V trgovinah GA boste z lahkoto našli vso belo tehniko, ki jo vaš dom potrebuje. Če nam ne verjamete prelistajte aktualni katalog, ki velja med 19.04.2021 - 16.06.2021 in ga lahko najdete tukaj.  

GA katalogi izhajajo enkrat na mesec. Akcije in popusti veljajo vse do razprodaje zalog. Za nameček pa vam v trgovinah GA nudijo še včlanitev v njihov klub ugodnosti, GA klub. Slednji vam prinese še dodatna znižanja in ugodnosti.

O trgovinah GA

Trgovine GA so del podjetja imenovanega Aparati d.o.o. S ponosom trdijo, da so podjetje, ki temelji na dobrem in družbeno odgovornem poslovanju. Stremijo predvsem k temu, da so nenehno v koraku s časom in en korak pred konkurenco. Podjetje ne skriva, da je drugačno od ostalih. Delujejo povsem dinamično, kar jim omogoča izjemno hitro prilagajanje trgu in povpraševanju. Zaradi tega lahko kupcu nudijo visokokakovostne storitve in nenehno zadovoljstvo. Želijo, da se stranke počutijo željene in se nenehno vračajo v njihove poslovalnice. V podjetju se prav tako zelo radi pohvalijo s svojim odnosom do zaposlenih. Vsak uspeh podjetja štejejo kot uspeh delavcev in vsak uspeh delavcev velja kot uspeh podjetja. S tem ustvarjajo odlično delovno okolje, ki je uspešno in nagrajuje delavce.

Poslanstvo podjetja je nuditi celovite storitve in vrhunsko svetovanje kupcem. Želijo, da stranke pri njih ustvarijo brezskrben nakup. Podjetje tudi po nakupu nudi svojim strankam oporo in pomoč za kakršnekoli težave. V podjetju trdijo, da si takšen odnos stranke vedno zaslužijo. 

Trgovine GA najdete v več slovenskih mestih, kot so na primer Ljubljana, Maribor, Kranj, Novo Mesto, Koper.

Odpiralni čas trgovin GA je med 09.00 - 19.00 od ponedeljka do petka, ter med 9:00 – 14:00 ob sobotah. Ob nedeljah in praznikih so trgovine GA zaprte. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin GA v vašem okolišu najdete tukaj.

Trgovine GA si trg delijo s konkurenti kot so Bauhaus, Dipo, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom in Mömax. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Več o trgovinah GA si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani www.ga.si

Trgovine GA s široko paleto storitev in aparatov

Trgovine GA so največji specializirani trgovec na področju bele tehnike, gospodinjskih aparatov in kuhinj. V trgovinah GA boste našli izjemno ponudbo izdelkov priznanih blagovnih znamk po konkurenčnih cenah. V ponudbi imajo več kot 3.000 izdelkov, ponudba pa se nenehno spreminja in raste. 

Blagovne znamke, ki jih boste našli v trgovinah GA so: AEG, ALVEUS, APELL, BEKO, BEST, BLANCO, BOSCH, CANDY, COOLSTAR, COOLWEX BY ORCA, ELECTROLUX, ELICA, ETIS, FABER, FLAMINIA, FOSTER, FRANKE, FUJITSU, GORENJE, GORENJE+, HOOVER, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, KORTING, LIEBHERR, MITSUBISHI ELECTRIC, REGINOX, SAMSUNG, SHOCK, SIEMENS, SINCLAIR, TURBOAIR, VISION, ZANUSSI, QLIMA, ter še mnoge druge.

V trgovinah GA nudijo več raznolikih storitev. Med drugim vam nudijo dostavo na dom in odvoz vašega starega aparata. S tem zagotovijo, da stranka nima nobenega dodatnega dela po nakupu aparata. Nudijo vam še popolnoma brezplačen izris kuhinje, brezplačno izmero prostora, brezplačno dostavo in montažo kuhinje, brezplačno vgradnjo aparatov v kuhinjo, demontažo in še bi lahko naštevali.

Vse to in še več najdete v GA 2021 katalogu Junij.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.