Trgovine GA se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Izbira izdelkov v trgovinah GA je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Trgovine GA redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 08.01.2020? izveste lahko tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bauhaus, Dipo, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.ga.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln GA vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln GA ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo %app% aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.