Trgovine GA se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Izbira izdelkov v trgovinah GA je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Trgovine GA redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 18.11.2019? izveste lahko tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bauhaus, Dipo, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.ga.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln GA vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln GA ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Črni Petek in GA

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v GA! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln GA!
Zadnji letak, GA - Katalog, velja od 18.11.2019 - 20.12.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v GA. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.