Logotip Europark
3/5

Europark katalog od 30.01. - 05.02. | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Europark katalog

Katalogi Europark trgovin

3/5
Actual brochure

Katalogi trgovinskega centra Europark izhajajo nekajkrat letno in večinoma veljajo dva meseca. Katalogi so zanimivi in v nekem okviru podobni revijam. V njem lahko najdete informacije glede delovnih časov posameznih Europark trgovin in druge informacije o njih, hkrati pa so katalogi polni modnih nasvetov za ženske in moške, nasvetov za hujšanje ali zdravje na splošno in kuharskih receptov. Vredno jih je prelistati tudi zaradi koledarja dogodkov na katerem so zabeležene tudi posebne akcije ali popusti posamezne Europark trgovine. Trenuten katalog, ki je veljaven prihodnjega tedna lahko vidite tukaj.

O Europarku

Shop

Nakupovalno središče Europark na naši spletni strani in v naši aplikaciji, uvrščamo v kategorijo Drugo. V enako kategorijo spadajo tudi Akvonij, Baby center, Gorenje, Kompas, Matsport, Mladinska Knjiga, Palma, Pepco, Petrol in Pikapolonica.

Europark je odprl svoja vrata 23. avgusta, leta 2000 in je del skupine SPAR European Shopping Centers (SES). Nahaja se v drugem največjem slovenskem mestu, Mariboru, in sicer blizu mestnega središča, vendar na drugi strani reke Drave, ob Titovem mostu. Stavba je izjemno velika, saj obsega več kot 40 000 kvadratnih metrov prodajnih površin, z več kot 2600 parkirnimi mesti, Je največji nakupovalni center v vzhodni Sloveniji in vsebuje več kot 120 trgovin, lokalov in restavracij. Stavbo je zasnoval Dunajski arhitekt Heinz Brunner.

Nakupovalni center je več kot le nakupovalni center, saj je pogosto tudi središče dogajanja v Mariboru. Znotraj in zunaj njega so organizirani razni kulturni dogodki, ustvarjalne delavnice, izobraževalna predavanja, glasbeni koncerti ter otroške in druge prireditve. 

Nakupovalni center ter trgovine Europarka so odprte od ponedeljka do petka, od 9:00 do 21:00, ter v sobotah od 8:00 do 21:00. 

Nakupovalnim navdušencem priporočamo, da obiščejo spletno stran tega nakupovalnega središča europark.si, saj bodo na njej našli poleg informacij o delovnem času in bodočih prireditvah, tudi vse aktualnih Europark akcijah in popustih, ki jih nudijo Europark trgovine. Občasno Europark organizira posebne dogodke, ki svoje obiskovalce še posebej spodbudijo k nakupovanju. Takšni zelo obiskani dogodki so npr. »Europark late nigh shopping«, ko so trgovine odprte veliko dlje kot običajno. Veliko popustov ponudijo na svoje izdelke Europark trgovine z akcijami, ki jih za nakupovalce organizirajo v »Black Friday« času ali t.i. obdobju črnega petka. Europark je v tem času poln obiskovalcev, ki jih privabi široka ponudba izdelkov po znižanih cenah. 

Europark ima tudi svojo maskoto in sicer je to prikupna veverica Mica, ki jo lahko obiskovalci večkrat srečajo med sprehodi po trgovini. Mica rada poklepeta predvsem z otroci, za katere priredi tudi enkrat mesečno gledališče in ustvarjalne delavnice.

Ponudba Europark

Assortment

Europark ima več kot 120 trgovin, lokalov in salonov, ki vas lahko zaposlijo za cel dan, če se odločite, da obiščete vse. 

Nakupovalni center ima trgovine v katerih boste najlažje našli darila za vaše najdražje, kot so npr. trgovina 1001 Dar, trgovina s čudovitim nakitom Pandora, trgovina s prestižno francosko kozmetiko L'Occitane ali čokoladni atelje Dobnik za vse ljubitelje čokolade. 

Po nove čevlje lahko zavijete v npr. Geox ali Mass, po športno opremo v Hervis in po kozmetične izdelke v drogerijo Muller. Europark ima tudi lekarno Sanolabor, banko Nova KBM, knjigarno Mladinska knjiga, ter poslovalnico mobilnega ponudnika Telemach. Največji izbor izdelkov za otroke in nosečnice boste našli v Baby Centru, lahko pokukate pa tudi v otroško trgovino Bambini. 

Najljubši del Europarka vsakega otroka, pa je zagotovo otroški park Čarobni svet. Otroci se lahko v družbi zabavnih animatorjev igrajo na originalnih igralih, v parku pa lahko celo praznujejo svoj rojstni dan. 

Navdušenci modnih oblačil lahko v Europarku obiščejo H&M, New Yorker, Zaro, Promod, S. Oliver, Tom Tailer in mnoge druge ponudnike z oblačili. Po kvalitetno spodnje perilo pa je zagotovo vredno obiskati trgovino Lisca. 

Da Europarka ne boste zapustili lačni poskrbijo med drugimi Mcdonald's, restavracija z italijansko hrano Al Capone in restavracija z mehiško hrano Takos. Kavico lahko s prijateljico spijete v kavarni Caffeteria, v nakup živil pa se lahko podate v veliko prodajalno Interspar. 

Europark občasno organizira celo ekološko tržnico na kateri se s svojimi izdelki predstavijo lokalne ekološke kmetije. Poleg trgovin, lahko v trgovskem centru najdete tudi avtopralnico WashPark, ključavničarstvo Štiftar, frizerski salon Simple ter prav tako Simple brivnico, Inso menjalnico in fotokopirnico ter čistilnico Žajfa. 

Na vrhnjem parkirišču Europarka pa je na voljo karting, ki je dejaven od meseca maja do oktrobra. 

Novice, trenutne aktualne dogodke, popuste v trgovinah, ter prav tako vse sedanje in prihajajoče akcije v trgovinah Europark, si lahko ogledate v katalogu katalog trgovine Europark.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.