Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip CCC
3/5

CCC katalog od 01.04. - 30.04.2024 | aktualna ponudba, letaki

CCC katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln CCC. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Izbira izdelkov v trgovinah CCC je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.
Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin CCC. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 01.04.2024.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah CCC? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na ccc.eu.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin CCC enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin CCC? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah CCC.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip CCC

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.