Ocena 3/5

Dnevi Bibloo - predgled letaka Bibloo veljavnega od 10.09.2018
Zadniji popusti - predgled letaka Bibloo veljavnega od 27.08.2018
Zadniji popusti - predgled letaka Bibloo veljavnega od 10.08.2018
Le kdo ne pozna trgovin Bibloo! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Izbira izdelkov v trgovinah Bibloo je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Tudi te prodajalne: Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.bibloo.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Bibloo in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Bibloo ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Bibloo. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Bibloo. Vaš, Kimbino.