Bibloo katalogi

Katalogi modne trgovine Bibloo, ki je znana po svoji ponudbi prestižnih znamk, izhajajo redno in sicer enkrat na mesec. V njihovih mesečnih katalogih si lahko ogledate najnovejše trende iz sveta mode, ki jih ponuja le Bibloo fashion. Katalog meseca Április si lahko ogledate tukaj.

O trgovini Bibloo

Spletna trgovina Bibloo je raj za vse ljubitelje prestižnih znamk, saj jih izmed vseh modnih trgovin ta ponuja največ. V Bibloo lahko najdete izdelke znamk Gant, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Adidas, Vans, Desigual, Diesel, Michael Kors in mnogih drugih. Vse skupaj ponujajo več kot 130 znamk!

Bibloo uvrščamo v kategorijo Oblačila, obutev in šport v kateri so tudi ABOUT YOU, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana in Mass outlet.

Fizične trgovine Bibloo v Sloveniji niso na voljo, zato pa je na voljo Bibloo »shop« oziroma Bibloo spletna trgovina www.bibloo.si. V njihovi spletni trgovini lahko kupite oblačila, ter prav tako obutev ter razne modne dodatke, kot so pokrivala, kape, torbice in nahrbtniki. Njihova ponudba je namenjena ženskam, moškim in otrokom in slovi po svoji izjemni kvaliteti čudovitih dizajnih, ki jih lahko ponujajo le najboljše modne znamke. 

Spletna trgovina vam omogoča preprost in hiter nakup izdelkov iz njihove ponudbe. Na strani lahko vidite njihovo celotno ponudbo, izdelke pa lahko poiščete glede na znamko, velikost, barvo, vrsto artikla ter tudi ceno. Da pa vas spletno nakupovanje oblačil ne bi preveč skrbelo, vam Bibloo omogoča preprosto menjavo artiklov. V kolikor modni kos, ki ste ga kupili ni v vaši številki, lahko tega preprosto zamenjate za artikel prave velikosti. Na spletni strani lahko preverite katere številke vašega izdelka so na voljo, ter kontaktirate njihov center za podporo strankam, ta pa bo izdelek v vaši številki rezerviral, tako da ta ne bo razprodan.

V spletni trgovini Bibloo prav tako razumejo, da so lahko nekatere stranke preprosto nezadovoljne z oblačilom, ki so ga kupile preko spleta. Zato so poskrbeli tudi za to, in vsem kupcem omogočajo vračilo denarja v roku 60 dni od nakupa. Zagotavljajo, da bodo kupcem vrnili vse stroške nakupa, vključno s stroški poštnine. Na ta način želijo, da bi bile njihove stranke brez časovnega pritiska, ter da imajo dovolj časa, da razmislijo in dobro pomerijo kupljena oblačila. 

Dostava oblačil iz ponudbe Bibloo fashion, oziroma mode Bibloo, je zelo hitra in cenovno ugodna. V kolikor pa vaš nakup znaša nad 80 eurov, je dostava brezplačna.

Posebna ponudba Bibloo »shop« oz. spletne trgovine

Kot smo že omenili, je spletna trgovina Bibloo znana po veliki ponudbi svetovno znanih modnih znamk. Med njihovo ponudbo lahko najdete priljubljene moške boksarice znamke Tommy Hilfiger, modne puloverje in obutev znamke Adidas, oblačila za otroke znamke Gap, Under Armour šolske nahrbtnike, pasove in torbice Guess ter mnogo drugega. Bibloo fashion se lahko pohvali tudi z Calvin Klein spodnjim perilom za moške, ženske in otroke, jaknami Tommy Jeans ter med mladimi priljubljenimi supergami znamke Vans. Poleg običajnih kosov vsake omare, kot so puloverji, kratke majice, hlače iz jeansa, lahko v Bibloo dobite tudi nogavice, kape, rokavice prestižnih znamk. Sicer pa si lahko na njihovi spletni strani ogledate novosti iz njihove ponudbe, pa tudi aktualne bibloo popuste. 

Najbolj vroče kose iz sveta mode, ki jih ponujajo največje modne znamke, si lahko ogledate v trenutno aktualnem Bibloo katalogu Bibloo - New In Women.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.