Le kdo ne pozna trgovin Bibloo! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Izbira izdelkov v trgovinah Bibloo je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile. Tudi te prodajalne: Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.bibloo.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Bibloo in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo. Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Bibloo ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Črni Petek in Bibloo

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Bibloo! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Bibloo!
Zadnji letak, Bibloo - Katalog - Autumn & Winter, velja od 01.11.2019 - 30.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Bibloo. V kategoriji Oblačila, obutev in šport, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.