Le kdo ne pozna trgovin Bibloo! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!Izbira izdelkov v trgovinah Bibloo je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.Tudi te prodajalne: Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.bibloo.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Bibloo in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Bibloo ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.