Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Akvonij
3/5

Akvonij katalog od 01.04. - 30.04.2024 | aktualna ponudba, letaki

Akvonij katalog

Akvonij katalog

3/5
Actual brochure

Raznoliko ponudbo trgovine Akvonij si lahko najbolje ogledate v Akvonij katalogu ali letaku, ki je na voljo tukaj in je začel veljati 01.04.2024.

O trgovini Akvonij

Shop

Trgovina Akvonij je precej posebna trgovina, saj je njena ponudba raznolika in jo je težko uvrstiti v eno kategorijo. Na naši strani Kimbino jo lahko najdete v kategoriji Drugo, njej podobni ponudniki pa so Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga

Da se trgovina dojema kot malo posebna, lahko preberete tudi na njihovi spletni strani, kjer pravijo, da so malo drugačna trgovina, ter predvsem »trgovina za razvijanje občutkov«. Takšen naziv so si izbrali, ker je njihova ponudba pestra in se mnogokrat poigrava z našimi čutili. V trgovini Akvonij ponujajo izdelke bele tehnike, avdio video naprave, izdelke za osebno nego, gospodinjstvo, šport ter med drugimi celo kolesa in bazene. 

Trgovina ni del verige trgovin, kot bi danes od takšne trgovine pričakovali, ampak je samostojna prodajna enota, ki jo lahko najdete v Šentjurju na Štajerskem. V Šentjurju je prav tako sedež podjetja, direktor pa je Franc Zupanc, ki zase pravi, da je vse prej kot običajen direktor. To uspešno Štajersko trgovino vodi že skoraj 20 let, pri tem pa nima svoje pisarne, ter redko uporablja mobilni telefon. Kot sam pravi, vsi njegovi zaposleni vedo, da ga lahko najlažje pokličejo na stacionarni telefon. 

Veliko trgovino Akvonij z široko ponudbo različnih izdelkov, lahko obiščete od ponedeljka do petka, od 8:00 do 20:00. V soboto pa so odprti od 8:00 do 18:00. 

V kolikor se vam zdi Šentjur predaleč, pa si lahko njihovo ponudbo ogledate tudi na njihovi uradni spletni strani akvonij.si. Akvonij spletna trgovina je pregledna in vam omogoča hiter, ter enostaven nakup njihovih izdelkov. V njihovi spletni trgovini boste najlažje primerjali cene različnih izdelkov, videli kateri izdelki so na zalogi, različne popuste, ter izbrali izdelek, ki vam najbolj ustreza.

Ponudba Akvonij

Assortment

Trgovino Akvonij se vam izplača obiskati, saj je njihova ponudba izvirna in pogosto vsebuje izdelke, ki jih v drugih večjih trgovskih centrih ne najdete. 

Akvonij ponudba, ki jo lahko najdete tudi v njihovih katalogih in letakih, zajema izdelke bele tehnike in gospodinjskih aparatov. Med drugimi so na voljo, različnih cenovnih razredov ter znamk, pralni stroji, hladilniki, pomivalni stroji, mikrovalovne pečice, pekači kruha, aparati za osebno nego in sesalniki. Akvonij katalog bo poskrbel, da bodo na svoj račun prišli vsi domači mojstri, saj ponujajo tudi številna orodja za urejanje doma in okolice, kot so kosilnice za travo, škarje, motorne kose, ter prav tako brusilnike, žage in vrtalnike. Prav tako so zelo ponosni na veliko ponudbo pametnih televizorjev, TV zvočnikov, glasbenih stolpov, prenosnih in namiznih računalnikov in mnogo drugega. V Akvoniju lahko najdete pametne televizorje Full HD, 4K UHD TV, 8K UHD TV, QLED TV, OLED TV znanih znamk kot so Sony, Philips, LG, Samsung in drugih. Navdušenci nad računalniškimi igrami, bodo v trgovini našli velik izbor igralnih konzul, raznih dodatkov za boljšo »gaming« izkušnjo, ter različne igre, kot so igre Fifa in Grid. Kolesarski navdušenci pa bodo pri njih našli širok izbor kvalitetnih koles za profesionalce, trekking kolesa, cross kolesa, ter prav tako kolesa za otroke. Na voljo so celo električna kolesa in električni skiroji. Za tiste, ki se raje rekreirajo doma, pa Akvonij ponuja fitnes naprave zelo kvalitetne in znane znamke Kettler, sobna kolesa, ugodne tekalne steze in celo veslaške naprave.

V času božičnih praznikov, lahko v trgovini najdete širok izbor novoletnih jelk in novoletnih lučk, ter prav tako najdete darila za svoje najdražje. V kolikor vaši najdražji radi ustvarjajo v kuhinji, jih lahko obdarite s posebnimi kuhinjskimi pripomočki, ki jih sicer težko najdete v drugih trgovinah, v Akvoniju pa so na voljo: pekači, opekači sendvičev, strojčki za rezance, aparati za mletje mesa, aparati za vakuumiranje ... 

Akvonij misli tudi na naše najmlajše zato ponujajo veliko družabnih in miselnih iger, velik izbor setov Lego kock, fantom najljubše bagerje znamke Bruder, ter za dekleta punčke znamk Baby born, Barbie, Sparkle Girlz in mnoge druge igrače. Za otroke so na voljo celo otroška vozila in igre na prostem. 

Če si želite bolj podrobno ogledati Akvonij ponudbo, je najbolje, da si ogledate njihove kataloge in letake. Trenutno aktualen katalog je Akvonij katalog. Prav tako lahko za več informacij obiščete njihovo spletno stran, ali pa se zapeljete na izlet v Šentjur in si njihovo trgovino ogledate v živo.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Akvonij

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.